Vlatko Stefanovski

Vlatko Stefanovski: Shumë koncerte në Gjermani

Vlatko Stefanovski është një nga muzikantët më të njohur të rock-ut dhe Jazz-it në Maqedoninë e Veriut dhe në Ballkan. Një pjesë të madhe të karrierës së tij, veçanërisht gjatë 30 viteve të fundit, ai e kaloi me sukses në festivale dhe koncerte të ndryshme në Gjermani.

Me rastin e 30 viteve të marrëdhënieve diplomatike gjermano-maqedonase, ai dëshiron të ndajë me ne përvojat e tij me Gjermaninë.